לוגו ניקה

מצרכים:
250 גרם חמאה
500 גרם שוקולד מריר קצוץ
10 ביצים מופרדות
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
40 גרם (1/3 כוס) שקדים טחונים

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-150 מעלות.
בסיר קטן על להבה נמוכה ממיסים את החמאה והשוקולד על לבלילה חלקה.
בקערת מיקסר מקציפים חלמונים עם מחצית מכמות הסוכר לתערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים באיטיות את השקדים הטחונים ומערבבים בקיפול באופן ידני.
בהמשך באותה צורת הערבוב מוסיפים את השוקולד ומערבבים באיטיות עד לתערובת חלקה.
מקציפים חלבונים עם הסוכר שנותר לקצף במרקם סמיך מעט.
מקפלים ביחד את שתי התערובות.
אופים 30 דקות עד שהעוגה תפוחה ורכה (לא אפויה לגמרה וזה בסדר).
מצננים, מפזרים אבקת סוכר ובתאבון…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *