לוגו ניקה

לבצק :
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
2.5 כוסות מים
חצי כוס שמן
4 כפות גבינה לבנה
כף מלח

למילוי:
גבינה לבנה
גבינה פטה
גבינה בולגרית
חופן מוצרלה
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה עד לתערובת אחידה ושמים במקרר עד לשימוש.
**במילוי ניתן להוסיף כל שאהבתם על בסיס המילוי שלי- פסטו, אנטיפסטי, עגבניות מיובשות ועוד…

אופן ההכנה :
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את השמרים וכל הנוזלים.
מוסיפים את כל היבשים ומערבבים עד לתערובת בצק אחידה וחלקה (בערך 5 דקות לישה).
מתפיחים שעה.
לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק ל 10 כדורים שווים.
כל כדור משטחים בצורת פיתה עגולה, ממלאים רק חצי במילוי וסוגרים- מהדקים את הסגירה.
שמים בתבנית מסודרת, מורחים ביצה ומפזרים שומשום ומלח גס.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 12 דקות או לחילופין עד להשחמה שאתם אוהבים.
בתאבון…

**ניתן להחליף את קמח החיטה בכל קמח שתרצו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *